Kemencés Csárda - Molnár család

Elérhetőségek

Cím: 9474, Szakony, Fő u. 79.
Molnár Barnabás: 0630/348 6561
Molnár - Berényi Lívia 0670/211 3133
Email címünk: livia@kazalker.hu
Honlap: oregpitvar.hu

Minősített tagunk bemutatása

Régi idők, finom ízek! A térség egyik legkáprázatosabb helye. A szakonyi udvarház tradicionális tömege szinte észrevétlenül simul be az utcaképbe. Az épület jóval több, mint egy falusi porta. Amíg a kemencében sül a malac, bepillantást nyerhetünk egy nem mindennapi család „életébe”. Az udvarház különleges betekintést nyújt a házigazda fogathajtó múltjába és a falusi udvar kellékeit is megismerhetjük. A sült malac és a nyújtott rétes illata becsalogat a takaros fogadóba.

Termékek

Csárdánk az Alpok lábánál fekvő kis faluban, Szakonyban található.

Az ide látogatókat a Molnár család látja vendégül. Számunkra a legfontosabb, hogy a hozzánk betérők a kemencében sült ételek által visszaidézhessék a régmúlt idők finom ízeit és hangulatát.

Ételeink kizárólag fatüzeléses, hagyományos kemencében készülnek, melynek elkészítésében akár Ön is részt vehet.
A sütés-főzés folyamata egy idő igényes, de nagy élményt nyújtó program éppen ezért kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban tudjuk Önöket fogadni. Amíg a kemencénkben megpirul a malac, addig gyermekeinek sem kell unatkoznia. Udvarunkban megtekinthetik az őshonos állatokkal tarkított állatsimogatónkat, és kedvükre játszhatnak.

Aki ellátogat hozzánk nem csak csárdánkba hanem a család mindennapi életébe, és vállalkozásába is betekintést nyerhet.

A finom ételek elkészítése mellett a hagyományőrzés is fontos számunkra. Programjainkhoz igény szerint élőzenés néptáncbemutatót és folklór estét is kínálunk.

Képek

2023. június
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24