Kóborné Tóth Éva Mária ev. : Százszorszép kozmetika eszközfejlesztése

VP6-19.2.1.-5-3.3-21 kódszámú, Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület –„Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak fejlesztése által

 

Százszorszép kozmetika eszközfejlesztése

Szakmai beszámoló

 

Kedvezményezett neve: Kóborné Tóth Éva Mária

Kedvezményezett címe: 9436 Fertőszéplak Petőfi utca 38.

Projekt azonosítója: 3356951457

Támogatási összeg: 1 187 277 Ft

 

Vállalkozásom a Fertőszéplakon működő Százszorszép Kozmetika 1.187.275 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a VP6-19.2.1.-5-3.3-21 kódszámú, Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület –„Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak fejlesztése által” című felhívás keretében.

 

A kozmetikai iparág hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt húsz-harminc évben, az anyagok, a kezelések és az eszközök tekintetében egyaránt. Ma már napi szinten kell figyelni az újdonságokat annak, aki nem szeretne lemaradni. A fejlesztés szükségességét a vevői igények formálták. Így fogalmazódott meg további professzionális eszközök beszerzésének igénye.

 

A projekt keretében megvásároltam1 db Dr. Derm Vario10 gépet és kiegészítő eszközöket1 db Vario állványt és 1 db nagyítós lámpát.

 

A Dr. Derm Vario10 egy modulárisan bővíthető kozmetikai kezelőgép, melynek beszerzése révén minden bőrproblémára kiterjesztett modern géppel kezelhetem kedves vendégeimet.

A gép fő funkciói:

• hidratáló kezelés mikromasszázsos iontoforézissel

Lényege a vízben oldódó hatóanyagok bevitele, sok vizet és vízoldékony hatóanyagot képes a bőrbe juttatni, ezért az látványosan feltöltődik, kifeszül, nő a rugalmassága és feszessége.

• ultrahang kezelés

Az ultrahangos kozmetikai kezelés lényege a hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe a hanghullámok közvetítő közegén keresztül. Az ultrahangos kezelés eredményeképp bőr frissebb, fiatalosabb lesz.

• lézerultrahang kezelés

Az ultrahang kibocsátás mellett lézerfény kibocsátás is történik, mely növeli az ultrahang hatásának intenzitását.

• termoterápia (hideg-meleg vasaló)

A bőrvasaló a hőhatás bőrfelszínre és sejtekre gyakorolt effektusát aknázza ki, a hő hatására az erek és pórusok kitágulnak, a hatóanyagok könnyebben felszívódnak, a felmelegítést követő gyors lehűtés a pórusok beszűkülését és a hatóanyag- csatornák lezárását idézi elő, ez a hatóanyagcsapda- effektus biztosítja a hatóanyagok tartósabb hatását.

• vörös- és kék fény terápiás kezelés A kezelés során a kék és vörös fény, valamint a sejtek melegítésének hatására a gyulladás mérséklődik, a baktériumok száma csökken, a bőr regenerálódása felgyorsul, a modul a hármas hatás –a hő, a kék és vörös fény – eredményeképpen az öregedő, fáradt bőr anyagcseréjének élénkítésére, a kötőszöveti rostok regenerálására, feszesítésre és fiatalításra is alkalmas.

• hősokk terápiás akne kezelés

Nagyszerűen alkalmas a gyulladt pattanások helyi kezelésére.

 

A vendégeim kényelmét szolgálja az is, hogy projekt megvalósítási helyszínén telepítésre került 2 db kerékpárosbarát kerékpártámasz (a kerékpár vázát támasztó) és 1 db mechanikus pumpa.

 

Több mint 30 éves munkatapasztalatom mellett a szakma iránti szeretet és elhivatottság visz előre és sarkall arra, hogy tovább képezzem magam, modernizáljam eszközparkom és maximális tudást, technikai hátteret biztosítsak a szépülni vágyó vendégeim számára a Százszorszép Kozmetikában Fertőszéplakon, melyhez ez a projekt 100 %-ban hozzájárult.

 

Fertőszéplak, 2023.02.27.

 

Kóborné Tóth Éva

2024. február
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23