Németh Róbert - Harkai Fröccsterasz kerékpárosbarát fejlesztése

VP6-19.2.1-5.3.3-21 kódszámú Alpokalja-Fertő Táj Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak fejlesztés által című felhívás kereteink belül

Szakmai beszámoló

Németh Róbert - Harkai Fröccsterasz kerékpárosbarát fejlesztése

VP6-19.2.1-5.3.3-21 kódszámú Alpokalja-Fertő Táj Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak fejlesztés által című felhívás kereteink belül

Kedvezményezett neve: Németh Róbert egyéni vállalkozó

Támogatás összege: 3.563.132 Ft

A projekt befejezésének dátuma: 2023.04.12.

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a(z) Alpokalja-Fertő Táj Vidékfejlesztési Egyesület működési területére meghirdetett VP6-19.2.1-5.3.3-21 kódszámú Alpokalja-Fertő Táj Vidékfejlesztési Egyesület - Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak fejlesztés által című felhívásra pályázatot nyújtottam be Harkai Fröccsterasz kerékpárosbarát fejlesztése címmel.

Pályázati kérelemben megfogalmazott célok:

Mikro szinten a projekt átfogó célja a vállalkozás versenyképességének erősítése, valamint működése hatékonyságának és jövedelmezőségének javítása.
A fejlesztési elképzelés, az új és hiánypótló, hatékonyabb és magasabb technológiai szintet képviselő eszközbeszerzés megvalósulása hozzájárul a vállalkozás esetében a piaci esélyek növeléséhez, a munkahelyi körülmények javításához, megkönnyíti a munkavégzést, emeli a vállalkozás technológiai színvonalát, egyben a fejlesztés növeli az ügyfelek elégedettségi szintjét is (hatékonyabb és költséghatékonyabb, specifikusabb, érzékelhetően kisebb negatív hatások).

Pályázat tartalmi elemei:

Biológiai szennyvíztisztító telepítése
Gáztűzhely és ipari fagyasztó beszerzése
Print reklámfelületek
Projektmenedzsment és a kötelező nyilvánosság biztosítása tevékenységek

A pályázati kérelemben megfogalmazott célok megvalósultak az eszközök beszerzésre kerültek, a szennyvíztisztító telepítése megtörtént.

 

 

A gáztűzhely és fagyasztó segítségével bővíteni tudtuk étlapunkat és új ételeket tudunk vendégeink számára kínálni. Desszerteket vettünk fel, ami eddig nem volt kapható. Ropogós sült csirke is új az étlapunkon, illetve majdnem minden héten kínálunk egytál ételeket is az étlapunkon felül. Pl. pacal vagy levesek. Ezek kivitelezése eddig nem volt lehetséges a gáztűzhely nélkül.

Bővítettük hátsó teraszunkat, amivel két új szolgáltatás jött létre:

- elkülönített rendezvény helyszín 30-40 főig (szülinapok, találkozók, családi összejövetelekre)

- illetve gyermek szülinapokat is tartunk ezen a helyszínen, foglalkozással egybekötve

Kerékpárosbarát fejlesztések:

- új kerékpártartók kihelyezése

- kialakítottunk egy zárható helységet a kerékpárok részére

- sátoroknak helyeket alakítottunk ki, így akár itt is tudnak aludni

Összességében elmondhatom, hogy a beszerzett eszközök és a megvalósult fejlesztés (szennyvíztisztító telepítése), amelyet a támogatásnak köszönhetően beszereztem, megvalósítottam beváltotta a hozzá fűzött elvárásokat és reményeket.  A kötelező nyilvánosságra vállalt felelősségemet teljesítettem.

2023. szeptember
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

Stratégiai tervezési műhelymunka a térségi turizmus területén

2023. szeptember 20. 13:00

Fertőrákos, Ráspi Étterem

20
21
22
23