1 Csepp Pálinka Kft. - Eszközfejlesztés a pálinkafőzdében

VP6-19.2.1.-5-3.3-21- „Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj mikro vállalkozásainak fejlesztése által c. helyi felhívás”

VP6-19.2.1.-5-3.3-21 - „Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj mikro vállalkozásainak fejlesztése által c. helyi felhívás”

Pályázó:  1 Csepp Pálinka Kft. 

Pályázat címe: Eszközfejlesztés a pálinkafőzőben

Az 1 Csepp Pálinka Kft. megvalósította elképzelését, amellyel az alábbi célokat érte el: 

Hatékonyabb termelés: Az új címkézőgép lehetővé teszi a gyorsabb és pontosabb címkézést, megszabadítva a vállalkozást a manuális munka költségeitől és időigényétől. Ez növeli a termelés hatékonyságát és csökkenti a hibalehetőségeket.

Megbízhatóbb sűrített levegő ellátás-  Az új kompresszor a sűrített levegő biztosításával segít fenntartani az üzem a címkézőgép miatt megnövekedett sürített levegő igényét. Ez megbízhatóbb működést és termelést eredményez.

Jobb logisztika: A nagyobb tartálykocsi használata lehetővé teszi a pálinkafőzés melléktermékének hatékonyabb gyűjtését és elszállítását. Ez javítja a logisztikát és csökkenti a szállítási költségeket, valamint növeli a cefre melléktermék hasznosítását a mezőgazdasági vállalkozók számára.

Hatékonyabb irodai munka: Az új informatikai eszközök, mint az asztali számítógép és nyomtató, segítik a vállalkozás irodai munkáját. Ez magában foglalhatja a dokumentáció kezelését, a pénzügyi adminisztrációt és a kommunikációt. Az informatikai eszközök használata javítja az adatkezelést és a hatékonyságot a vállalkozásban.

Többletbevétel a turizmusból: A kerékpáros pihenőhely kialakítása lehetőséget teremt a turisták számára, hogy meglátogassák a pálinkafőzést, megkóstolják a termékeket és vásároljanak belőle. Ez új bevételi forrást jelent a vállalkozás számára, amely a helyi turizmus fellendítését és a márka ismertségét is növelheti.

Összességében a projekt erősíti a vállalkozást, javítja a termelés hatékonyságát, csökkenti a költségeket és új lehetőségeket teremt a bevétel növelésére. Emellett hozzájárul a vállalkozás hosszú távú fenntarthatóságához és versenyképességéhez.

2023. szeptember
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

Stratégiai tervezési műhelymunka a térségi turizmus területén

2023. szeptember 20. 13:00

Fertőrákos, Ráspi Étterem

20
21
22
23