Patonai Udvarosház Kft. - Robotpincér alkalmazása egy szállodában

VP6-19.2.1.-5-3.3-21- „Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj mikro vállalkozásainak fejlesztése által c. helyi felhívás”

VP6-19.2.1.-5-3.3-21 - „Helyi gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj mikro vállalkozásainak fejlesztése által c. helyi felhívás”

Pályázó: Patonai Udvarosház Kft. 

Projekt címe: „Robotpincér alkalmazása egy szállodában”

Támogatási összeg: 2 761 849,- Ft

 

Társaságunk pályázatot nyújtott be meglévő szolgáltatás fejlesztésére, valamint  meglévő szolgáltatás bővítésére.

Pályázati céljaink a következőek voltak:

- Robotpincér beszerzése.

- Elektromechanikus ajtóvezérlő eszköz..

- Ágynemű huzatok beszerzése  ( mint karbantartási anyagok)

- Puff ülőalkalmatosság beszerzése

A pályázatban elérni kívánt céljainkat megvalósítottuk, az eszközöket beszereztük. A beszerzett eszközök és termékek a funkciójukat maximálisan ellátják. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy a Covid járványt követően a kialakult energiaváltság alatt ezek nélkül a szálloda üzemeltetése nem lett volna lehetséges.

Az óriási munkaerőhiányt a tervezettnél is jobban segíti a robotpincérünk. Robotpincérünk az emberi személyzettel együttműködve segíti a vendéglátóhely hatékony működését.

Lehetőséget biztosít arra, hogy míg a személyzet az érkező vendégek okmányainak szkennelésével és ehhez tartozó rengeteg adminisztrációs teher végzésével van elfoglalva, robotunk az időközben elkészült ételt kiszállítja az étterem asztalaihoz. Korábban sajnos előfordult, hogy közben kihűlt az étel, és sokat kellet várni rá. Ezek a problémák megszűntek. Óriási segítséget nyújtott a reklámban is, hiszen az számos távoli helyről érkeznek hozzánk vendégek, csak azért, hogy megismerjék „Robit” a robotpincért. Ma már újabb lehetőségeket is látunk benne, melyek megvalósítása már folyamatban van. Jelenleg készítés alatt egy kisfilm, ( forgatás már megtörtént) ami a környék nevezetességeit mutatja be, merre érdemes menni, mit érdemes megnézni. Ennek a kisfilmnek a bemutatását is „Robi” fogja végezni. A fenti leírásból is látható, hogy robotpincérünk nem csak, hogy teljesíti a tőle elvárt feladatokat, hanem felülteljesíti azokat, újabb és újabb lehetőségeket kínálva az ide érkező elsősorban szálló vendégeknek. A lehetőségek tárháza egyenlőre végtelennek tűnik. Pályáztunk egy elektromechanikus ajtóvezérlő eszközre mely eredeti szerepe az robot mozgásának biztosítása lett volna. A technikai eszköz ezt biztosítja, viszont menet közben derült ki, hogy lényegesen több pozitív hatása van mint amire számítottunk. A személyzet szabad kéz nélküli mozgását is biztosítja minden olyan alkalommal mikor az ajtón áthalad. Nagyon fontos dolog ez számunkra, hiszen árufeltöltés során eddig az ajtónyitás idejére le kellett pakolni a dolgokat, adott esetben ajtó nyitva maradt és az ételszag elárasztotta a szállodát. Ezek a problémák szintén megszűntek. Kijelenthetjük, hogy ez az eszköz is túlteljesítette azt a feladatot amit elvártunk tőle.

A pályázat beadásakor is írtuk, új textíliák beszerzése nélkül nem tudjuk biztosítani a magas színvonalú ellátást. A beruházás megtörtént, és a vendégeink megelégedésére magas minőségű textíliák állnak rendelkezésre, és ma már nem jelent problémát az sem, hogy legyen váltó huzat.

A beruházás elérte célját. Puff ülőalkalmatosságokat egyediben messze a piacon kapható minőség felett legyártattuk, igazi masszív kitűnő minőségben. Korábban ennek hiányát mint a vendégek mint a Hotelszövetség kifogásolta. A bevezetése óta semmilyen ilyen jellegű panasz nem érkezett, a vendégek nagyon szeretik, sőt többen elkérték a gyártó elérhetőségének címét. Úgy gondoljuk rendkívül jól döntöttünk mint a gyártó személye mint a minősége és színe szempontjából.

Marketing vállalt feladatainkat maradéktalanul teljesítettük. Maketusz vállalásainkat szintén  teljesítettük, melytől minőségi javulást várunk. A kerékpáros szezon most fog kezdődni, bízunk benne, hogy új kerékpáros vendégeink maximális elégedettek lesznek új és megújult szolgáltatásainkkal.

 

 

2023. szeptember
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

Stratégiai tervezési műhelymunka a térségi turizmus területén

2023. szeptember 20. 13:00

Fertőrákos, Ráspi Étterem

20
21
22
23