LEADER pályázati elszámolás

Kifizetési kérelem benyújtásakor kérjük, hogy az alábbiakra különösen figyeljenek! Tovább...

ÁRAJÁNLATOS TÉTELEK helyes rögzítése a Kifizetési Kérelem benyújtásakor

Kedves Pályázóink!

A támogatási kérelmek benyújtasakor több pályázó esetében is elfogadtuk, hogy egy hasonló típusú termékcsalád (Pl. ORVOSI MŰSZEREK), ha az akár 10-15 eszközt is tartalmazott (tételesen bontottan, árakkal, műszaki leírásokkal rendelkező árajánlatokban) egy sorként kerüljön rögzítésre a végösszeggel a Támogatási Kérelem felületen. 

Ennek köszönhetően a Támogatói Okiratokban is egy soron, egy kiadási tételazonosítóval rendelkezik ez a TÉTEL (pl. orvosi eszközök)

Az ilyen típusú tételek HELYES rögzítési módja a KIFIZETÉSI KÉRELEM felületen az alábbi, amelynek betartására kérünk minden tisztelt pályázónkat! 

1) A számlát a BIZONYLAT fülön rögzítjük. (itt pl. Orvosi eszközök 1 500 000,-+ÁFA) Itt cstaoljuk a számlát és a kapcsolódó igazolásokat, számlarészletezőt is!

2) A TÉTELRÉSZLETEZŐ fülön, akkor is, ha a számla csak 1 SORT tartalmaz, az árajánlat szerint, soronként, ugyanahhoz a kiadási tételazonosítóhoz rögzítjük az elszámolni kívánt orvosi eszközöket. Pl.:  - műtőlámpa 1 db - 25 000,-; röntgenkészülék 1 db 450 000,- és így tovább. 

Amennyiben a SZÁMLA nem részletes (azaz 1 soros csak), úgy SZÁMLARÉSZLETEZŐT szükséges készíteni, amely a Támogatási Kérelem során bebadott árajánlat tartalmával egyezik meg. (amennyiben ebben változás történik, úgy azt változásbejelentő keretében szükséges orvosolni - ekkor kérjük, hogy külön egyeztessenek munkaszervezetünkkel!) A számlrészletezőre MINTÁT a csatolmányban találnak. 

Amennyiben a kifizetési kérelemmel kapcsolatosan további kérdései merülnek fel, úgy kérjük, azt jelezzék e-mailben, telefonon, vagy HÉTFŐN személyesen is várjuk Önöket 8 éa 15.30 óra között bármikor, előzetes bejelentkezés nélkül is. 

SIKERES MEGVALÓSÍTÁST KÍVÁNUNK MINDANNYIÓJUKNAK!

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

2023. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21

Közgyűlés ,15 éves jubileumi fórum

2023. november 22. 17:00

Szidónia Kastélyszálloda Röjtökmuzsaj

22
23