MÓDOSUL a Mikrovállalkozásfejlesztési pályázati felhívás

4.4.2. KERÉKPÁROSBARÁT szolgáltatások - kiválasztási kritériumok pontja

A VP6-19.2.1-5-3.3-21 kódszámú felhívás 4.4.2. Kiválasztási kritériumok, 3. Tartalmi értékelési szempontok 7. szempontja az alábbiak szerint módosul: 

Szempont: A támogatást igénylő vállal kerékpárosbarát szolgáltatásfejlesztést.

Támogatást igénylő a kerékpárosbarát fejlesztések megvalósításához és/vagy a minősítéshez kapcsolódóan minden esetben felkeresi a MAKETUSZ illetékes kollégáját, Tombor Katalint. www.maketusz.hu.lsd. a minősítéshez kapcsolódó szempontrendszert a csatolt mellékletben.

PONTOZÁS:

0 pont: Támogatást igénylő nem minősített szolgáltató vagy nem vállalja az azzá válást és/vagy nem vállal egy kerékpárosbarát fejlesztést sem;

2 pont: a Támogatást igénylő legalább egy kerékpárosbarát fejlesztési elemet valósít meg a támogatási kérelem részeként.

5 pont: Támogatást igénylő minősített szolgáltató (vagy vállalja a minősített szolgáltatóvá válást)  VAGY amennyiben nem szálláshelyadó, attrakció és nem vendéglátóegység (azaz nem minősíthető szolgáltató) a támogatást igénylő úgy vállal LEGALÁBB KETTŐ kerékpáros barát fejlesztést;

10 pont: Támogatást igénylő minősített szolgáltató (vagy vállalja a minősített szolgáltatóvá válást) ÉS vállal további LEGALÁBB KETTŐ kerékpárosbarát fejlesztést;

Igazolások módjai: 

A minősítéshez kapcsolódóan: Amennyiben tag, úgy a MAKETUSZ-szal kötött Együttműködési Megállapodás csatolandó.

Amennyiben a támogatási kérelem benyújtásakor nem tag, de vállalja a taggá válást, úgy ennek a vállalásnak a bejelentéséről a MAKETUSZ (Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség) nyilatkozata csatolandó. (A taggá válás kezdeményezését az alábbi oldalon szükséges megtenni: https://maketusz.hu/orszagos-kerekparosbarat-szolgaltatoi-halozat-jelentkezes/ )A támogatást igénylő ezesetben a minősítési dokumentumát a záró kifizetési kérelem részeként nyújtja be.

Kerékpárosbarát fejlesztési elemekhez kapcsolódóan csatolandó a Támogatást Igénylő nyilatkozata, melyet a MAKETUSZ (Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség) ellenjegyzésével lát el (a nyilatkozat tartalmazza a kerékpárosbarát fejlesztési elem(ek)et). A támogatást igénylő ezesetben a vállalt fejlesztési elemekkel legkésőbb a záró kifizetési kérelemben számol el.

Kapcsolódó dokumentumok

2022. május
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24