KulinArt fókuszban a vadételek

December 1-5.

Védjegyes helyi termelők kiváló termékeiből összeállított különleges gasztronómiai kalandozásra hívnak a KulinART éttermek kreatív séfjei december elseje és 5-e között Sopronban és Hegykőn.

Az osztrák példa alapján indult Kulinart lényege, hogy összehozza a Vidék Minősége védjeggyel kitüntetett termelőket és a térség vendéglátóhelyeit, a közös munkából készült ételeket pedig tematikus napokon kóstolhatja a nagyközönség. Korábban a kopasznyakú tyúk és a "fertei" marhahús, most pedig az iváni vadásztársaság erdőiből származó vadhús lesz az az alapanyag

Az éttermek az alábbi menüsorral várják a kedves vendégeiket:

Az Iváni vadásztársaság kiemelten figyel az állatok élőhelyeinek folyamatos fejlesztésére. A vadetetők megfelelő számú kihelyezésével és a vadállomány hatósági előírások szerinti gyérítésével optimális egyedszámot biztosítanak mind a társaság saját tagjai számára szervezett események, mind pedig a vendégvadászatok számára. A magas színvonalú szakmai munka eredménye a friss, kiváló minőségű, karakteres és zamatos ízű vadhús.

Tornácos Ház Kulinart menü ajánlata

Erhardt Étterem Kulinart menü ajánlata

Zakant Étterem Kulinart menü ajánlata

2021. december
HKSzCsPSzoV

Decemberi KulinArt hét

2021. december 1. 12:00
- 2021. december 5.

KulinARt éttermek

Mit tehetünk az egészségünkért?

2021. december 1. 17:00

Nagycenk Nagyközség Önkormányzata, 9485 Nagycenk, Gyár utca 2.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

A Komplex Instrukciós Program bemutatása

2021. december 14. 15:00

Online tér

14
15

LEADER Pályázati Tájékoztató Fórum

2021. december 16. 17:00

Fertőszentmiklós, Szabadidőközpont és Könyvtár (Szent István u. 20-21.)

16
17
18
19
20
21
22
23
24
25