A sarródi Rozália szálláshely minőségi fejlesztése-RHR Kereskedelmi Kft.

A projekt cégünk meglévő szálláshely-szolgáltatás fejlesztésére, szolgáltatási körének kibővítésére irányul, melynek egyik fő eleme az eszközbeszerzés. Az eszközbeszerzés kapcsolódik az új szolgáltatásunk elindításához, a reggeliztetéshez.

A projekt során beszerzésre kerültek különböző konyhai gépek, többek között beépíthető sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőgép, bortemperáló, mosogatógép, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, szeletelő gép, páraelszívó, vorwerk theermomix. A konyhai eszközökön kívül a kiszolgáló tevékenységeket támogató álló porszívó került beszerzésre, továbbá az adminisztratív, marketing munkákat segítő notebook és projektor. A szálláshely minőségi fejlesztése révén egy modern televízió is vásárlásra került a projekt keretén belül.

Marketing tevékenységként 72 darab feliratozott, reklám célokat szolgáló kerámia bögre elkészítése valósult meg.

A projekt eredményeként az aktív és ökoturizmus térségi feltételrendszere, valamint az igénybe vehető szolgáltatások köre, színvonala javult. Javultak továbbá a közösségi élet feltételei, erősödött az identitástudat. A térségi összetartás és összetartozás érzése erősödött. A fejlesztésnek köszönhetően nőtt az idegenforgalom, ezzel párhuzamosan kulturális örökségeink látogatottsága is.

A fenntarthatóságra, valamint a munkahelymegőrzésre törekszünk. A pályázat benyújtása előtt kötelezően részt vettünk az Alpokalja- Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület által biztosított, a Védjegy Tanáccsal közösen szervezett konzultáción.  Innovatív marketing eszközöket, formákat alkalmazunk szolgáltatásunk értékesítésére, a védjegyes hálózatnak aktív szereplői vagyunk. Ahogyan azt a fentiekben is említettük, új szolgáltatás bevezetése valósult meg, a reggeliztetés.

A pályázat a VP6-19.2.1.-5-3-17 kódszámú, Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében A Vidék Minősége- Alpokalja- Fertő táj védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók tevékenységének fejlesztése című felhívás keretein belül valósult meg. 

A támogatás összege: 1 803 737 Ft

2022. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24