A Party Rent Kft. minőségi fejlesztése üvegfal rendszer vásárlásával

A megvásárolni kívánt üvegfalas sátorral a térségben senki nem rendelkezik. Ezért a sátorbérbe adás piacán egy új szegmenst tud elérni a vállalkozás, mivel ez egy magasabb színvonalú és minőségibb termék lesz, mint amelyeket a versenytársak kínálnak a piacon.

A társaság 2011.01.25.-én alakult. Családi vállalkozásként működik. A társaság rendezvényeszközök bérbeadásával foglalkozik.

Napjainkban a szabadtéri rendezvények elengedhetetlen kelléke a sátor, a kültéri bútorok, a színpad és a legkülönfélébb kiegészítők. Ezért a 2011-ben létrehozott vállalkozást, amely minden igényt kielégít, akár néhány fős, akár 100 fős rendezvényről van szó.

Kínálatukban megtalálhatók rendezvény sátrak, party- és kézműves sátrak, színpad, asztalok és székek, sörpadok. Mindezek fontos kellékei az esküvőknek, a céges rendezvényeknek, a családi összejöveteleknek, fesztiváloknak, falunapoknak vagy sporteseményeknek.

A vállalkozás székhelye Petőházán található a szülői házban-alagsorban található irodában. Ezen székhelyre több családi cég is bejegyzésre került. A társaság bérbeadható eszközeit Fertődön tárolja.

A projekt illeszkedi a Helyi felhíváshoz hiszen a vállalkozás egy új szolgáltatást tudott megvalósítani. A cég jelenleg eszközbérbeadással foglalkozik, eszközök, amelyeket bérbe adott elavultak elhasználódottak. Ezért, hogy ügyfeleit a jövőben is gördülékenyen ki tudja szolgálni szükségessé vált új eszközök beszerzése.

A cég új szolgáltatásával új piaci szegmens nyílik meg. Ez az új piaci szegmens igényesebb és fizetőképesebb, hiszen magasabb összeg kérhető az új sátor bérletéért, mint a hagyományos sátorért.

A pályázat a VP6-19.2.1-5-3.2-19 kódszámú  „Gazdaságfejlesztés az Alpokalja-Fertő táj térség mikrovállalkozásainak kisléptékű fejlesztése által” című felhívás keretein belül valósult meg.

 A támogatási összeg: 5 999 998 Ft.

2022. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24