1 Csepp Pálinka-1 cseppel több, mint pálinka-minőségi fejlesztés a hegykői pálinkaházban

A projekt célja volt pálinkáink minőségi fejlesztése, közös termék bevezetése egy térségi szállodával, a bérfőzetőink számának növelése, a pálinkafogyasztás kulturált népszerűsítése, a megfelelő cefrekészítés elsajátítása.

Ezeknek a céloknak a megvalósításához szükségünk volt a pályázat keretében beszerzett eszközökre és kiadványokra.

A pályázat keretében az 1 Csepp Pálinka KFT-től 3 fő szakmai továbbképzésben vett részt.

A beszerzett 3 db. szivattyúval megakadályoztuk feldolgozás során a gyümölcs oxidálódását, a tartályokkal sikerült megoldani a párlatok megfelelő tárolását. A helyhiány miatt már az új  konténerben tudjuk tárolni az üvegeket, szerszámokat.

A marketing kiadvánnyal a térséget és a főzdét tudjuk népszerűsíteni, a cefrézési útmutatót a bérfőzetőink kapják majd meg, hogy  a cefréjük megfelelő minőségű legyen.

A projekt az Alpokalja -Fertőtáj Vidékfejlesztési Egyesület – Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében A Vidék Minősége-Alpokalja-Fertőtáj védjeggyel rendelkező termelők és szolgáltatók tevékenységének fejlesztése című VP6-19.2.1.-5-3-17 kódszámú felhívás keretében valósult meg.

A támogatás összege  3.514.495 Ft.

2022. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24