Völgyi János - "FertőpART"

A Völgyi Vendégház Hegykő –fejlesztésének célja a vendégek magas színvonalú kiszolgálása volt a digitális fejlesztések által, valamint a komfortérzet fokozása, a belső felújítások által. A szálláshelyen fellelhetők a Fertő-pART műterem alkotásai és verseskötetei. A legújabb kötet a Szem - lélek a pályázat keretein belül valósulhatott meg.

Vendégházunkban 6 szoba található, 12 férőhellyel. Korábban, 2011-ben az akkori Leader jogcímben kiírt pályázat során a ház külső felújítása történt meg. Jelenlegi pályázatunkkal folytatva a korszerűsítést, felújításra került a vendégház fürdőszobája, a modernizálás érdekében LED TV-k, új tűzhelyek és új mosógép került beszerzésre, valamint a szálláshely textíliáit (törölközők, lepedők, ágyneműk, függönyök) is frissítettük. Megfelelve a XXI. század követelményeinek további informatikai eszközöket vásároltunk (laptop, nyomtató) és SZÉP kártya elfogadóhellyé váltunk, valamint önerőből elkészítettük vendégházunk tájékoztató honlapját is. (https://apartman-volgyi.webnode.hu/)

Gimnazista koromban szerettem bele a festészetbe, kisebb-nagyobb szünettel már akkoriban is festegettem. Portfólióm nagy részét azonban az elmúlt 20 évben készítettem. Többnyire a Fertő-táj képezi festményeim témáját, korábban régi, paraszti eszközöket helyeztem képekbe, szobrok formájába értelmeztem újra őket. A festészet mellett nagy kedvelője vagyok a művészet egy másik ágának, a költészetnek is. Közel harminc éve verseket is írok, immár négy verseskötetem jelent meg (Emlékek örökzöld fája, Időkérés, Tavasszal meghalni nem szabad, Szem-lélek). A szálláshelyen fellelhetők a Fertő-pART műterem alkotásai és verseskötetei.

A pályázat VP6-19.2.1.-5-3-17 - Gazdaságfejlesztés a Vidék Minősége jegyében című felhívás keretein belül valósult meg.

A támogatás összege 1.120.207 Forint összegű vissza nem térítendő támogatás.

2022. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24