Éves védjegyegyes találkozót tartottunk októberben Fertőszéplakon

2020. október 07-én a tavaszi találkozó helyszíne alapján, újra a fertőszéplaki Széchényi-kastély adott otthont a Vidék Minősége Védjegy hálózat találkozójának, mely során áttekintettük az idei év eseményeit, eredményeit, elindítottuk a 2021-es év eseményeinek, lehetőségeinek tervezését.

A résztvevőket frissítőkkel, meleg italokkal és frissen sült pogácsával fogadtuk, majd Páliné Keller Csilla köszöntötte a megjelenteket és ismertette a találkozó napirendi pontjait, témáit, és felkérte Horváth-Füzi Veronika védjegykoordinátort az idei védjegyes pályázati összefoglaló megtartására.

Horváth-Füzi Veronika ismertette a védjegy hálózat tagjai számára idén indult pályázat eddigi eredményeit. 26 nyertes védjegyes tagunkat 15 rádiós reklám megjelenéssel, 10 rövidfilm készítéssel és 20 egyedi marketing csomaggal tudtuk segíteni, mely 5 millió 750 ezer forint támogatást jelent. Az összefoglaló után az új védjegyes tagok bemutatkozási lehetőséget kaptak szóban és termékeik bemutatásával kóstoltatásával egybekötve.

A találkozón Czetin Zoltán tartott előadást a rádió reklám készítésről és a rádió reklámok fontosságáról, eredményeiről, majd Tarnai László kisfilm készítéssel kapcsolatos témában tájékoztatta a védjegyes tagokat.

Doszpod Tamás online marketing szakember online jelentkezett be a találkozóra, és tartott táv-előadást az eddigi facebookon elért eredményeinkről, és az online marketing és a közösségi média fontosságárára hívta fel a védjegyesek figyelmét, és tartott rövid összefoglalót a jelenlegi online trendekről.

Páliné Keller Csilla és Szigethi Balázs vezetésével elindult egy párbeszéd a jövő évben megrendezésre kerülő Nyitott Porta Napok megszervezésével kapcsolatban, melynek célja a 2021.július 17-én és 18-án az országos szinten megrendezett Nyitott Porta Napokhoz csatlakozva tartanánk egy Egyesületi Rendezvény-hétvégét, mely kereteiben az eseményen részt vevő gazdák/termelők/kézművesek/szállásadók kinyitnák az érdeklődők előtt kapuikat.

A kávészünetben temékkóstoltatáson volt a hangsúly, az új védjegyes tagok termékeit ismerhették és ízlelhették meg a résztvevők.

 Szünet után Kiss-Szabó Renáta KulinArt koordinátor és Páliné Keller Csilla munkaszervezeti vezető az élelmiszer szektor tagoknak tartott kerekasztal-beszélgetést a KulinART programmal való szorosabb együttműködésről és a decemberi KulinArt tematikus hétről is szó esett. A kézműves szektor is összegyűlt egy külön kis beszélgetésre az új lehetséges tagokról tartottak megbeszélést.

Az estét többek között az új és meglévő hálózati tagok portékáiból összeállított vendégasztalok melletti beszélgetéssel zártuk.

 

 

2022. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24