A hegykői KerékBár eszköz- és infrastrukturális fejlesztése

A projekt célja volt a Kerékbár vendéglátóhelyre konyhai gépek, eszközök beszerzése és egy terasz-felépítményt megvalósítása. A támogatás segítségével beszereztük a legújabb, innovatív konyhatechnológiai eszközöket. A PALAFOOD CATERING Bt. a VP6-19.2.1.-5-2.1-17 számú, Az Alpokalja - Fertő táj kerékpáros és aktív turizmusát erősítő kisléptékű kezdeményezések támogatása című pályázati konstrukcióban pályázott.

A PALAFOOD CATERING Bt. támogatási kérelmet nyújtott be 2019. augusztusban a VP6-19.2.1.-5-2.1-17 számú, Az Alpokalja - Fertő táj kerékpáros és aktív turizmusát erősítő kisléptékű kezdeményezések támogatása című pályázati konstrukcióra "PALAFOOD CATERING Bt. minőségi fejlesztése " címmel.

A 3018423355 azonosító számú projekt 2020. március 31-én összesen 3.999.999 Ft, Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) és a hazai központi költségvetési előirányzatból finanszírozott vissza nem térítendő támogatásban részesült.

2020. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Értékmegélő Előadássorozat Akadémia VI. Fertőd 2020.

2020. november 10. 10:00

9436 Fertőd Bartók Béla u.5. Kulturális és Szolgáltató Központ Fertőd

10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28