A KulinART első tematikus hete befejeződött.

Hálásan köszönjük az éttermeknek, Tornácos - Hegykő Hopsz Café & Grill Erhardt Étterem és Panzió ZAKAnT fine bistro, hogy a remek alapanyagokból fenséges ételsorokat alkottak!! Köszönjük a “KulinART vendégeknek”, hogy az éttermekbe látogatásukkal támogatták a projektet! Hisszük és tudjuk, hogy igazi kulináris élményekben volt részük azoknak, akik megkóstolták a KulinART menüt!


A KulinART csapata továbbra is azon dolgozik, hogy felébressze a helyi lakosság körében is a vágyat az étteremlátogatás igényére!
Nekünk, -a gyökereink tisztelete által, a kézműves munka megbecsülése mellett-, a vidékhez való erős kötődésünk adja továbbra is az erőt, hogy az elkezdett munkát folytatni tudjuk!
Szívügyünk a vidéki gasztronómia népszerűsítése és a Vidék Minősége védjegyes termelők támogatása! [❤️]
Következő tematikus hetünk időpontjáról és fő témájáról is hamarosan itt olvashat!
 

2020. szeptember
HKSzCsPSzoV

Értékmegélő Előadássorozat Akadémia III. Fertőd 2020.

2020. szeptember 1. 11:00

Fertőd, Kulturális és Szolgáltató Központ

1
2

Értékmegélő Előadássorozat Akadémia IV. Fertőd 2020.

2020. szeptember 3. 13:00

Fertőd, Kulturális és Szolgáltató Központ

3
4
5
6
7
8

Egyesület éves közgyűlése

2020. szeptember 9. 16:30

Fertőszentmiklós, Művelődési Ház

9
10

Fotósuli

2020. szeptember 11. 08:30

Szolgáltató és Kultúrális Központ Lövő Fő u. 32.

11
12
13
14
15

Kosárfonás

2020. szeptember 16. 17:30

Nagylózs, Alkotóház

16
17
18
19
20
21
22

Közösségi Videós tréning

2020. szeptember 23. 09:00
- 2020. szeptember 25.

Nagylózs, Civil Központ

23
24

Értékőr képzés

2020. szeptember 25. 14:00

Nagylózs, Civil Központ

25
26
27
28