A KulinART első tematikus hete befejeződött.

Hálásan köszönjük az éttermeknek, Tornácos - Hegykő Hopsz Café & Grill Erhardt Étterem és Panzió ZAKAnT fine bistro, hogy a remek alapanyagokból fenséges ételsorokat alkottak!! Köszönjük a “KulinART vendégeknek”, hogy az éttermekbe látogatásukkal támogatták a projektet! Hisszük és tudjuk, hogy igazi kulináris élményekben volt részük azoknak, akik megkóstolták a KulinART menüt!


A KulinART csapata továbbra is azon dolgozik, hogy felébressze a helyi lakosság körében is a vágyat az étteremlátogatás igényére!
Nekünk, -a gyökereink tisztelete által, a kézműves munka megbecsülése mellett-, a vidékhez való erős kötődésünk adja továbbra is az erőt, hogy az elkezdett munkát folytatni tudjuk!
Szívügyünk a vidéki gasztronómia népszerűsítése és a Vidék Minősége védjegyes termelők támogatása! [❤️]
Következő tematikus hetünk időpontjáról és fő témájáról is hamarosan itt olvashat!
 

2020. november
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Értékmegélő Előadássorozat Akadémia VI. Fertőd 2020.

2020. november 10. 10:00

9436 Fertőd Bartók Béla u.5. Kulturális és Szolgáltató Központ Fertőd

10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28