Schmaler Petra - Megújuló arculat, innovatív technikai háttér biztosítása

Schmaler Petra egyéni vállalkozóként nyújtottam be támogatási kérelmemet a Vidékfejlesztés Program keretein belül. Pályázatom megírásával a célom az volt, hogy a támogatási összeg segítségével, lépést tudjak tartani a folyamatosan fejlődő informatikai, technikai irányvonallal, amely a webes felhasználók kényelmi szempontjait szolgálja.

Az általam tervezett beruházás kiemelten fontos volt számomra, hogy a háttérmunkálataim, melyekkel a weboldalam www.lapetra.hu megfelelő működését biztosítani tudom, a mai, korszerű követelményeknek megfeleljenek. A megvalósult fejlesztések hozzájárulnak az online értékesítés számának növekedéséhez, illetve a vásárlók által támasztott elvárásoknak egyaránt.
Mivel minden keresőoldal (pl.: Google, Chrome, stb.) előrébb sorolja a reszponzív oldalakat, így az én weboldalamnál is érezhető, hogy olyan emberek is rátalálnak a munkáimra, akik nem a közösségi oldalakról érkeznek.
A webshop megfelelő működésének köszönhetően, minden korosztály számára biztosított elérhetőséggel a védjegyes termékeim mindenkihez eljuthatnak. Tágabb körökben megismerhetik munkáimat, ékszereimet, a reklámcsatorna bővítésének köszönhetően kézműves foglalkozásokról, családi napokról is hamarabb értesülhetnek az érdeklődők.
A megújult arculattal, a reszponzív weboldallal és a mai elvárásoknak megfelelő technikai hátérrel biztosíthatom a dinamikusabb, hatékonyabb termék megjelenést az egyedi ékszerek piacán.

Megvalósítás helyszíne: Harka

Projektgazda: Schmaler Petra

Elnyert támogatás: 347 786 Ft

Támogatási jogcím: Leader - A Vidék Minősége-Alpokalja-Fertő táj védjegyes felhívás

2021. március
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Önkéntes Program Fertőszéplaki Tájházak

2021. március 26. 10:00

Fertőszéplaki Tájházak-9436 Fertőszéplak Nagy Lajos u. 31-39.

26
27
28