Pánácz Tibor Miklós - Méhészeti termékfejlesztés a Fertő-tájon

Az eszközbeszerzés által új termék került bevezetésre, a mézkrémesítő és kristálytalanító gép által előállított krémméz, melyre jelentős vásárlói igény mutatkozott. A krémmézet bármely fajta mézből előállíthatom a beszerzett eszközzel. A krémméz készítése mellett a termelt méz minőségi javulása is megvalósul a krisztálytalanító segítségével a méz minőségét az eredeti formájában tovább megőrzi, a dupla falu melegentartó a termék tulajdonságát megtartja. A közös értékesítést támogatandó és együttműködési megállapodásban foglaltak alapján a Savaria Agentura Kft – Napvirág Vendégházzal és Boni Apartmanokkal (Hegykő), mint védjegyes partnerekkel egymás termékeit, szolgáltatásait kölcsönösen ajánljuk. A projekt során a mézesüvegek címkéje is megújult. Lecserélésre került a már tíz éve használt címke, új arculati elem – új logó - került tervezésre.

Megvalósítás helyszíne: Fertőendréd

Projektgazda: Pánácz Tibor Miklós

Elnyert támogatás: 775 603 Ft

Támogatási jogcím: Leader - A Vidék Minősége-Alpokalja-Fertő táj védjegyes felhívás

Kapcsolódó dokumentumok

2020. január
HKSzCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8

KulinART

2020. január 9. 09:00

Hegykő, Tornácos Ház

9

FOTÓSULI - IV. alkalom

2020. január 10. 08:30

Nagylózs, Művelődési Ház

10
11
12

V. Térségi Jövőkép Műhely

2020. január 13. 10:00
- 2020. január 14.

Visegrád

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

V. HBB ülés

2020. január 30. 14:00

Iváni tájház

30