A hónap legütősebb csapata – Feki Webstudio Kft.

2017 júniusában a Feki Webstudio Kft. munkatársait illettük a hónap „legütősebb” csapata címmel.

Fekete Attila ügyvezetővel beszélgettünk és kértük, hogy mutassa be nekünk vállalkozását.
„Az elmúlt közel 10 év során – mióta működik a Feki Webstudio Kft. - mindig az a cél lebegett a szemem előtt, hogy ha a feladatok sokasodása miatt bővíteni kell a szakmai csapatot, akkor lehetőség szerint olyan embereket válasszak, akik a szükséges elméleti és gyakorlati tudás mellett a személyiségüket illetően is beleilleszkedjenek a teambe. Sokan talán nem is sejtik, hogy a webfejlesztés és honlap tervezés nem csak „száraz”, programozói tevékenység, hanem nagyon kreatív folyamat. Szükség van arra, hogy a munkatársak mindig feltöltődve, energikusan álljanak neki egy-egy feladatnak. Viszont tudom azt is, hogy a „mókuskerékből” időnként ki kell szállni, ezért sok energiát fordítunk a csapatépítésre is, hiszen ez formálja a közösséget, új impulzusokat ad, és segíti az esetleges személyi konfliktusok feloldását is.


Legutóbb például egy kétnapos badacsonyi bortúrán vett részt a csapat. Közös szervezés alakította a programot. Egy-egy ilyen közösségi program során nem ritka, hogy említésre kerül néhány korábbi projekt is, megvitatjuk – kötetlen formában – milyen gondok merültek fel, hogyan oldottuk meg, legközelebb – hasonló esetben – mit csinálnánk másként. Ezek a szabad beszélgetések amellett, hogy összekovácsolják a kollégákat jók arra is, hogy a szakmai oldalt is erősítsék. Munkánk során nagyon ügyelünk a pontos, precíz kivitelezésre, a határidők betartására – hiszen egy honlap elkészülése nagyot lendíthet egy vállalkozás szakmai megítélésén túl a forgalmán is – és mindezt csak egy ütőképes csapattal lehet megvalósítani.”


Jelenleg 11-en dolgozunk a Webstudioban Fertőszentmiklóson. Stabil, megbízható, jól felkészült csapattal egyre nagyobb és színvonalasabb projekteken dolgozhatunk, amik miatt minden munkatárs örömmel jön dolgozni nap mint nap. A következő években stabilan szeretnénk növelni a csapat létszámát és természetesen az egyéni és közös tudásunkat is. Érdemes követni a facebook oldalunkat, mert ott akár napi szinten beszámolunk a történésekről, melyek sokkal izgalmasabbak, mint egy programozó csapatról gondolná az olvasó. :)

https://www.facebook.com/fekiwebstudio.hu/


Honlap készítés - Domain - Tárhely
Feki Webstudio Kft.
9444 Fertőszentmiklós, Petőfi utca 44.
Telefon: +36 20 429 9999
E-mail: info@fekiwebstudio.hu
www.fws.hu

2018. február
HKSzCsPSzoV

REGIONET Competitive - PIT STOP - gazdasági konferencia

2018. február 1. 09:00

Fertőd, Kulturális és Szolgáltató Központ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26

LEADER pályázati ügyintézési képzés

2018. február 27. 09:00

Keszthely

27
28

Aktuális programok

2018. február 27. 09:00

LEADER pályázati ügyintézési képzés

NYDHACS-ok felkészítése az ügyintézésre

2018. március 6. 17:00

Pályázatíró szeminárium a Vidék Minősége Hálózat tagjainak

Mintaprojekt áttekintése és feltöltése

2018. március 7. 17:00

Kultúrháló Kislépték LEADER pályázati fórum

Nagycenk Tájékoztató fórum

Hírlevél

Ha elsőként szeretne értesülni legfrisebb híreinkről, iratkozzon fel naprakész hírlevelünkre

Feliratkozás