Védjegy találkozót

tartottunk Szakonyban a Kemencés Csárdában június 7-én.

Térségünk Vidék Minősége védjegy hálózata újabb lendülettel folytatja munkáját.

Ezúttal a szakonyi Öregpitvar Kemencés Csárda adott otthont a Találkozónak. A házigazda, Molnár Barnabás köszöntőjét követően elmesélte családi vállalkozásuk történetét.

A Védjegy Tanács képviseletében Som Brigitta, az élelmiszer szektor vezetője bemutatta az eddig megtett utat és elért eredményeket. Előadásával sok szép élményt idézhettünk fel, mint az első „védjegyes” találkozókat, ahol még tele kérdéssel, de annál nagyobb lelkesedéssel és hittel vágtunk neki együtt az útnak, a spanyol és vulkanlandi szakmai tanulmányutakat, ahonnan hasznos tapasztalattal és még több motivációval felvértezve tértünk mindig haza és a közös rendezvényeket, amelyek nemcsak összekovácsolták a hálózat tagjait, de további szakmai együttműködések és barátságkötések helyszínéül is szolgáltak.

Ezt követően Páliné Keller Csilla, munkaszervezet vezető ismertette A Vidék Minősége védjegy hálózat továbbfejlesztésének tervezett projektjét, majd a megjelent tagok szektoronkénti (élelmiszer, kézműves, turisztika, vidéki örökség) műhelymunka keretében együttgondolkodva papírra vetették a jövőbeni terveiket, fejlesztési ötleteiket. Ezekhez az igényekhez igazítva kerül összeállításra az egyesületi projekt tartalma.

És hogy tovább szélesíthessük látókörünket, még több jógyakorlatot ismerhessünk meg a helyi termékek és a vidéki turizmus népszerűsítésének területén, jövő évre egy világszinten élenjáró olasz térségbe tervez ellátogatni a hálózat. A tanulmányút tervezett programját Varga Krisztina, védjegy koordinátor mutatta be.

Majd a jelenlévők nagy örömére Páliné Keller Csilla ismertette a LEADER felhívások megjelenéséhez kapcsolódó tevékenységek tervezett ütemezését.

A szakmai délutánt követően a kemence vette át a főszerepet. Kellemes beszélgetések mellett megkóstolhattuk a vendéglátók ínycsiklandozó kemencés ételeit, és a desszertként tálalt házi rétes nyújtásában is részt vehettünk. Ezúton is köszönjük a Molnár családnak a nagyon kedves vendéglátást és a családias hangulatot. 

A találkozóról készült fotókat megtekinthetik Galériánkban!

2018. február
HKSzCsPSzoV

REGIONET Competitive - PIT STOP - gazdasági konferencia

2018. február 1. 09:00

Fertőd, Kulturális és Szolgáltató Központ

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26

LEADER pályázati ügyintézési képzés

2018. február 27. 09:00

Keszthely

27
28

Aktuális programok

2018. február 27. 09:00

LEADER pályázati ügyintézési képzés

NYDHACS-ok felkészítése az ügyintézésre

2018. március 6. 17:00

Pályázatíró szeminárium a Vidék Minősége Hálózat tagjainak

Mintaprojekt áttekintése és feltöltése

2018. március 7. 17:00

Kultúrháló Kislépték LEADER pályázati fórum

Nagycenk Tájékoztató fórum

Hírlevél

Ha elsőként szeretne értesülni legfrisebb híreinkről, iratkozzon fel naprakész hírlevelünkre

Feliratkozás